Distrează-te,
înscrie-te la tombolă și poți câștiga.

1 iunie, Ziua Copilului, este un eveniment mult așteptat nu doar de copii, ci și de adulți, deoarece împreună putem avea parte de activități distractive acasă, împreuna cu toți membrii familiei. Acum distracția îți poate aduce un premiu.
play-b
Marele premiu

Câștigă cu
Side kids

Poți câștiga o vacanță pentru toți membrii familei. Tot ce trebuie să faci este să inițiezi o zi dedicată curățeniei acasă. Surprinde momentul vostru într-o poză în care să incluzi și logo-ul Side sau Side kids, sau produse de curățenie comercializate de Side, atașează imaginea și completează formularul de mai jos. E atât de simplu.
a1

Vacanță cu familia la munte

a1
a1
Ce poți face

Activități Side kids

Aspiră, lustruiește, aranjează hainele, spală vasele, îngrijește plantele sau gazonul, sortează sau ordonează jucăriile și poți câștiga.

play_pencil_girl
kite
Tombola Side Kids

Perioada campaniei:
1-15 iunie 2024

Completează formularul de mai jos, atașează poza cu activitatea voastră, în care ai inclus logo-ul Side sau Side kids și poți câștiga. Tombola este deschisă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 0-16 ani, copii ai angajaților Side Grup. Un copil se poate înscrie o singură dată la tombolă. Extragerile se vor realiza în perioada 15-22 iunie 2024, aleatoriu cu ajutorul unui soft de extrageri online. Numele câștigătorilor vor fi publicate pe această pagină de concurs în 24 iunie 2024.

    contact_1